Kosse Asbestverwijdering onderscheidt zich al jaren door de goede service.

Flexibiliteit

We zijn qua planning flexibel ingericht. Op het moment dat we zien dat weersomstandigheden de sanering niet toelaten en daarmee schade aan uw gebouw kan ontstaan, zullen we uitwijken naar een andere datum. Dat geldt natuurlijk ook op het moment dat de leverancier van uw nieuwe dak in de problemen komt met levering van materialen. We willen de overlast zo kort mogelijk houden voor u.

Totaalontzorging

Bij het verwijderen van het dak ontstaat vervolgwerk. Dat kan zijn het volledig slopen van een stal of het opnieuw dichtleggen van een dak. We begrijpen dat u geen twee partijen over de vloer wilt hebben die niet met elkaar samen kunnen werken. We adviseren daarom graag bedrijven die in samenwerking met ons een vlekkeloze renovatie kunnen verzorgen. We geven u graag advies in goede aannemers, maar uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen aannemer. Dan stemmen we daarmee onze planning af.

Eigen mensen

Kosse Asbestverwijdeing kent een trouw personeelsbestand. Onze mensen zijn ervaren en omdat ze allemaal dicht in de buurt wonen, beschikken ze over de flexibiliteit die nodig is om ons werk goed en netjes uit te voeren.