Gecertificeerde experts
Flexibele planning
Aandacht voor nazorg

Professionele asbestsanering in Brabant

Raadpleeg Kosse Asbestverwijdering in Elsendorp voor veilige asbestsanering in Brabant. Ons bedrijf verricht veilige, nauwkeurige asbestsanering in de omgeving van Helmond en Eindhoven. Zo voorkomen we dat asbestvezels vrijkomen die mens en milieu aantasten. Bovendien denken wij graag met u mee in de planning om eventuele overlast zo veel mogelijk beperken.

Zoekt u een specialist in asbestsanering vlakbij u in de buurt?

Neem contact met ons op

Onze werkwijze voor asbestsanering in Brabant

Onze gecertificeerde asbestverwijderaars uit Brabant verzorgen asbestsanering voor huizen en andere panden in de buurt van Helmond en Eindhoven. Wij werken gedurende het hele proces volgens de regels van de overheid. Eerst wordt er een asbestinventarisatie uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau. Vervolgens verwijderen wij veilig en vakkundig het asbest. Hierna wordt het gebied vrijgegeven en ontvangt u een asbestvrijverklaring.

Hulp bij nazorg en andere werkzaamheden

Na het verwijderen van asbestgolfplaten zijn er andere zaken die geregeld moeten worden bij sloop- en renovatiewerkzaamheden. Dankzij onze ervaring met asbestsanering in Brabant kunt u bij ons terecht voor advies over de rest van het proces. Wij raden na de asbestsanering bijvoorbeeld graag partners aan, zoals aannemers en montagebedrijven uit Helmond of Eindhoven, met wie wij vlot samenwerken. Hierdoor herstellen we uw dak zo snel mogelijk.

Ons werkgebied

Hoofdzakelijk verzorgen wij asbestsanering in Brabant. Wij werken dus frequent in de buurt van Helmond en Eindhoven, maar we verrichten ook asbestsanering in Nijmegen. We rijden tot 50 kilometer vanuit ons bedrijf in Elsendorp. Op die manier kunnen wij namelijk garanderen dat onze werkzaamheden op tijd worden verricht en voltooid. Hiernaast vereenvoudigt dit het vervoeren van materiaal en personeel zodat onze volledige aandacht aan de asbestsanering wordt besteed.

span.checkmark{color: #00832d;font-size: 19px;font-weight: 900;}.usps{display: flex;justify-content: space-between;background-color: transparent;padding: 15px 20px;margin-bottom: 20px;}@media (max-width: 980px) {.usps {display: block !important;}}.btn-cta{padding: 10px 15px;font-size: 18px;border: 1px solid #00832d;background-color: #00832d;color: #ffffff;margin-bottom: 25px;}.btn-cta:hover{background-color: #ffffff;color: #00832d;text-decoration: none !important;}iframe{width: 100%;}