Gecertificeerde experts
Flexibele planning
Aandacht voor nazorg

Wij komen uw asbestgolfplaten veilig verwijderen

Kosse Asbestverwijdering in Elsendorp komt asbestgolfplaten professioneel verwijderen. Wij houden ons aan de strikte regels van de overheid zodat er zo min mogelijk schadelijke asbestvezels vrijkomen in uw omgeving. Zo voorkomt u door ons in te huren dat uw gezondheid in gevaar komt. Bovendien werken wij uitsluitend met gecertificeerde bedrijven en opgeleid personeel.

Zoekt u een specialist in asbestsanering vlakbij u in de buurt?

Neem contact met ons op

Laat asbestgolfplaten verwijderen door onze professionals

Asbestvezels zijn ontzettend schadelijk voor uw gezondheid. Daarom vergt het echte specialisten om asbestgolfplaten te verwijderen. Ons team heeft jarenlange ervaring met asbestsanering en voltooit het gehele proces volgens de wet. Na het verwijderen van de asbestgolfplaten houdt het proces echter nog niet op, dus begeleiden wij u graag bij de nazorg. Wij raden namelijk graag montagebedrijven, aannemers en andere relevante partijen aan voor de herstel- of renovatiewerkzaamheden. Daarom kiest u ons voor het verwijderen van asbest nabij Nijmegen.

span.checkmark{color: #00832d;font-size: 19px;font-weight: 900;}.usps{display: flex;justify-content: space-between;background-color: transparent;padding: 15px 20px;margin-bottom: 20px;}@media (max-width: 980px) {.usps {display: block !important;}}.btn-cta{padding: 10px 15px;font-size: 18px;border: 1px solid #00832d;background-color: #00832d;color: #ffffff;margin-bottom: 25px;}.btn-cta:hover{background-color: #ffffff;color: #00832d;text-decoration: none !important;}iframe{width: 100%;}