Gespecialiseerde asbestverwijderaars

Asbest is schadelijk voor uw gezondheid en moet daarom veilig verwijderd worden door vakkundige asbestverwijderaars. Daarom werkt Kosse Asbestverwijdering uit Elsendorp uitsluitend met gecertificeerd personeel. Dankzij onze nauwkeurige werkwijze voldoet u aan de strenge eisen die de overheid aan asbestsanering stelt. Wij gaan zorgvuldig te voor u werk om verspreiding van asbestvezels te voorkomen. Hierna meet een RvA geaccrediteerd laboratorium de asbestvezelconcentratie. Wanneer die laag genoeg ligt, geven zij het gebied vrij.

De professionele werkwijze van onze asbestverwijderaars

Wij bewerkstelligen asbestverwijdering in Noord-Brabant. Omdat asbest een schadelijke stof is, dient hier uiterst voorzichtig mee omgegaan te worden. Hier vindt u de stappen die wij doorlopen bij asbestsanering:

  1. De huidige wetgeving schrijft voor dat er voorafgaand aan sloop- of renovatiewerkzaamheden in gebouwen van vóór 1994 een asbestinventarisatie uitgevoerd wordt. Daarom begint uw proces met een asbestinventarisatie. Hier komt een SC-540 gecertificeerd inventarisatiebureau voor langs. Aan de hand van hun rapport vragen wij de benodigde sloopvergunning voor u aan.
  2. Daarna wordt het asbest in uw woonhuis, stal of bedrijfsruimte zorgvuldig verwijderd door onze gecertificeerde asbestverwijderaars.
  3. Wanneer onze asbestverwijderaars klaar zijn, meet een onafhankelijk laboratorium de asbestvezelconcentratie. Pas wanneer die laag genoeg ligt, geven zij het gebied vrij en ontvangt u een asbestvrijverklaring.

De asbestsanering is echter pas de eerste stap van het volledige proces. U profiteert bij ons van persoonlijke service en advies over sloop- en renovatiewerkzaamheden. Zo stemmen wij bijvoorbeeld onze planning af met montagebedrijven zodat uw open dak zo snel mogelijk dichtgemaakt wordt.

Neem contact met ons op voor de kundigste asbestsanering in Noord-Brabant

Wij werken in een straal van 50 kilometer vanuit ons bedrijf in Elsendorp. Zo verrichten wij bijvoorbeeld asbestsanering in Nijmegen, maar we verwijderen ook asbest in Eindhoven. Dus wilt u in voorgenoemde omgeving asbest professioneel laten verwijderen? Vraag dan een offerte aan of raadpleeg onze contactgegevens. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@kossebv.nl of belt u naar 0493-599402.